top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeter Heinen

"Insane?" van Tripple Tree heruitgebracht met professionele mastering

Het heeft 5 jaar geduurd... het debuutalbum van Tripple Tree werd onder een slecht gesternte geboren. Want geboren gitaartalent en zanger Nick Hibberd besloot na de laatste opnamen te stoppen. De resulterende release uit 2020 (middenin de 2e Corona lockdown) miste de dynamiek en helderheid van een volwassen album van een volwassen band.


Zie het album, dat binnenkort op bandcamp én op CD verschijnt, dan ook als de 'final cut'. Nadat ik alle ruwe audio (dus direct line inputs en mic inputs) vanaf de bodem reconstrueerde, mixte en masterde op de juiste loudness niveaus was ik pas na ongeveer 3 weken tevreden.


Als appetizer vind je hier als muziek video "no Fear", geschreven en gezongen door bassiste Anneke Verhooren. Nick Hibberd met zijn kenmerkende hi-gain en ondergetekende die als een maniak over het drumstel raast. Ik kan wel zeggen dat dit mijn persoonlijke favoriet van "Insane?" is. Heb nog even geduld en je kunt het album in lossless .FLAC streaming kopen, of beter nog, de CD. Veel luisterplezier!41 weergaven
bottom of page